Luxe Eventfoto

20.000 mennesker
Vår fotograf, Anders Kjøndal, har fotografert eventer i over 10 år, hovedsaklig innen konsert/konferanse, PR-eventer og større firmafester og kick-off. Også private eventer har han fotografert, alt fra bryllup til begravelse (ja du leste riktig, en spesiell opplevelse).
Spennet er stort i en fotografs hverdag, alt fra konferanser med 20.000 deltagere til intime produktlanseringer for presse, fra butikkåpning kl 00:01 til høymesse i Oslo Domkirke. Ingen event er er for stor eller liten, vi er klar for alt og leverer på høyt nivå.
Anders, du leverer supre bilder som vanlig, helt i tråd med kundens og våre ønsker. Du får med deg alle små og store detaljer, og er så selvstendig og «usynlig» tilstede. Vi er veldig fornøyd, tusen takk!
Knut Hatlevik, Norge Event
Vi tar i bruk ny teknologi og kommer alltid forberedt. Om vi blir inkludert i planleggingen av eventet deres kommer vi gjerne med ideer om hvordan løfte eventet (og bildene) til et nytt nivå. Her har vi montert et kamera i enden av en TV-kran som gav unike oversiktsbilder av salen.
Kamera montert på TV-kran
Om ønskelig kan vi stille med flere fotografer, for å kunne dekke flere områder samtidig. Vi kan også stille med en assistent til å redigere bilder slik at bildene kan leveres til skjerm eller nyhetsbrev underveis i eventet. Vi kan også levere video-produksjoner av eventer. Kontakt oss for å se eksempler.En Ekstra Fotograf Til Presseveggen?
Har du et event som skal fotograferes? Kontakt oss på epost: eventfoto@luxe.no eller på tlf 22 44 55 55.

Takk for flotte bilder. Vi er svært fornøyd med kvelden og forevigelsen av den.
Karin-Therese Nanseth, Protector Forsikring

Vi har fotografert eventer for:
Vi har fotografert eventer for disse selskapene
Her følger et utvalg bilder:
Judah Smith Keynote Speaker Event i Sydney Olympic Park Eventfoto, konsert ovenfraJoel Houston spiller på konferanse Expert XL kl 00:01 Kø før butikkåpning Lange køer Utsolgt Oslo Domkirke Produktlansering Gilde Produktlansering Nortura Event på Losby Gods Prisutdeling med Bent Høie Prisutdeling MenneskeverdThorvald Steen fikk LivsvernsprisenJoel Houston på tv-innspilling
Mange av våre kunder ønsker å holde bildene utenfor offentligheten så det er ikke alt vi kan legge ut her. Ring oss på 22 44 55 55 eller send oss en epost på eventfoto@luxe.no for mer informasjon eller for å booke eventfotograf.