Om oss

“I fremtiden er det ikke de store som spiser de små,

det er de raske som spiser de trege”.

Sitatet over er hentet fra en presentasjon fremført av Hans Geelmuyden fra Geelmuyden Kiese. Presentasjonen handlet om endring og ny teknologi, og hvilken holdning IBM hadde til utfordreren Apple på begynnelsen av 80-tallet. Vi vet alle hvordan det gikk, Apple er nå et av verdens største selskaper og IBM er en av deres underleverandører. Står du stille blir du skutt, sier Geelmuyden videre, og vi tror at disse prinsippene også gjelder for eiendomsmeglere. Det skjer mye på teknologifronten, og meglerene blir utfordret fra alle kanter, men det gjelder å holde seg i bevegelse og ta i bruk alle de mulighetene teknologien byr på. Å velge riktige samarbeidspartnere er viktig, og her mener vi at vi har et forsprang på de store fotobyråene vi konkurrerer med.

Vår fotograf, Anders Kjøndal, har over ti års erfaring i fotografyrket både som stillbilde- og filmfotograf.

Anders har jobbet i en rekke sjangere på flere kontinenter og er nå bosatt i Bærum, med Oslo, Asker og Bærum som hovedarbeidsområde. Han er medlem og tidligere styremedlem i Norges Fotografforbund og har en bred erfaring fra fotografyrket og gjennom tett samarbeid med eiendomsmeglere over mange år har han også en god forståelse av hvordan markedsføre eiendomsobjekter gjennom foto og video.

Med på laget har vi også en fotodesk basert i USA, 3D/Virtual reality-spesialister i Ukraina og noen tekniske genier i Vietnam som sørger for at produktene holder høy standard og blir levert raskt og til avtalt tid.

Kombinasjonen av vår erfaring og kjennskap til markedet og fleksibiliteten i et profesjonelt internasjonalt team gjør at vi kan snu oss rundt og utvikle og levere nye produkter raskere enn våre større konkurrenter. Samtidig som tilgjengelighet, fleksibilitet og graden av individuelle tilpasninger for den enkelte kunde er større.

Inspire 1

line

Luxe AS er godkjent av Luftfartstilsynet til å operere drone (RPAS) til kommersiell bruk i kategori RO3, i henhold til gjeldende regelverk. Vi er svært opptatt av sikkerhet ved våre operasjoner, er medlem av UAS Norway og forsikret gjennom W.R. Berkley Insurance Norway.

line

 

MØT FOTOGRAFEN

ANDERS KJØNDAL

 

Jeg fotograferte min første bolig i 2004 for Krogsveen Porsgrunn på oppdrag for det som den gang het c360 grader (nå Zentuvo). Jeg har siden jobbet som fotograf rundt om i verden på steder som New York, London, Zurich, Nairobi, Sydney, Accra og Dhaka med bryllup, eventer, reklame, portretter og TV/videoproduksjoner. Blandt kundene jeg har levert bilder og video til finner du selskaper som The Walt Disney Company Nordic, Tele2, Nortura, Bohus, Expert, Protector Forsikring, VG Nett og NRK. Innen eiendom har jeg jobbet med meglere fra Eie, Privatmegleren, Sem & Johnsen, Nordvik & Partners, DNB, Aktiv, Proaktiv, Krogsveen m.m.

Jeg har bodd i Sydney, Australia i fem år og har australsk kone. Jeg er glad i å reise og henter inspirasjon og ideer fra det jeg ser rundt meg, og også fra andre bransjer. I Norge ligger vi langt fremme når det kommer til visse aspekter av markedsføring av eiendom, men vi har ennå mye vi kan lære og ta i bruk her, blandt annet innen virtuell virkelighet og utvidet virkelighet. Ta en tur innom bloggen for å plukke opp noen nye ideer eller følg meg på Instagram.

Godkjent av Luftfartstilsynet
RPAS-forsikret hos W.R. Berkley 
Medlem av Norges Fotografforbund
Medlem av UAS Norway
Godkjent som lærebedrift
Forsikret hos If Skadeforsikring